Zakelijke oplossingen

met Kroatische wijn

Support voor verkooppartners van Kroatische wijn

Omdat wij onze verkooppartners een zo goed mogelijke kans op verkoop gunnen bieden wij uitgebreide ondersteuning. Hiervoor hebben wij diverse tools beschikbaar voor u. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.


support 1
support 2
support 3

Product Sheets


Wij hebben Product Sheets beschikbaar van alle wijnen waarin informatie staat over de druif, het wijngebied, het wijnhuis en de wijnmaker. Maar ook over de ideale serveertemperatuur, alcoholpercentage, zuren en restsuiker en uiteraard ook de food pairing. Eventueel kunnen deze product sheets in uw huisstijl opgemaakt worden.


Kroatische wijn video’s


Over diverse wijnen beschikken wij ook over videomateriaal. In korte bondige films vertelt de virtuele sommelier over de druif, het wijngebied, het wijnhuis en de wijn.


Kroatische wijntraining


Onze experts op het gebied van Kroatische wijn kunnen ook uw bedienend- of winkelpersoneel trainen. Tijdens een leuke workshop leren uw mensen over wijnland Kroatie, de specifieke autochtone druiven, de wijnhuizen en de wijnen. Uiteraard zal deze workshop toegespitst zijn op uw situatie.


Promotiemateriaal


Om de verkoop te stimuleren kunnen wij ook divers promotiemateriaal aanleveren zoals tafelkaartjes voor restaurants, posters en displays voor winkels. Uiteraard kan ook dit materiaal aangepast worden aan uw eigen huisstijl.


Wijn&Spijs evenementen


Wij assisteren graag bij het opzetten van Wijn&Spijs evenementen. Dat kan op diverse manieren. U geeft aan wat het menu is en wij adviseren er wijnen bij. We kunnen ook eerst wijnen selecteren en daar dan een menu bij bedenken.
Dat kunnen bijpassende gerechten zijn uit Kroatië of gerechten van de chef van het betreffende restaurant. Wij kunnen desgewenst receptuur leveren. Neem voor de mogelijkheden en eventuele pairings contact op met Diederik Swart (voormalig chef en Kroatische wijnexpert).


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.