Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

Gastvrij Rotterdam 2018

Croatiangrapes.com op BBB Maastricht

Geplaatst op 24 september 2018
Ook dit jaar is Croatiangrapes.com weer aanwezig op de horecavakbeurs BBB Maastricht. Van maandag 8 tot en met woensdag 10 oktober staan we op de Beverage Beach in standnummer BB.278, tegenover het Wijntheater.

Je kunt bij ons nieuwe jaargangen proeven van de vertrouwde wijnhuizen maar... net als op Gastvrij Rotterdam kun je ook kennismaken met de wijnen van onze nieuwe wijnhuizen Skaramuča uit Dalmatië en het eco-gecertificeerde Bolfan uit Zagorje.

Rare Kroatische Druiven Quiz
Op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 oktober om 13:00 uur doen we een leerzame en smakelijke show in het Wijntheater. Dat wordt deze keer de 'Rare Kroatische Druiven Quiz'. Tijdens het proeven van een aantal wijnen van autochtone druiven stellen we je meerkeuze vragen tot er uiteindelijk één persoon over blijft. Die persoon wint een mooie fles bubbels.

Feravino wijnen in de 'Tinder voor horeca' stand
Tevens zijn onze wijnen van Feravino (Dika Graševina, Dika Frankovka en onze nieuwe Grasecco Bruts) te proeven in de stand van Tippr. Dit is een innovatieve app die inspeelt op de vraag van horeca professionals naar inspiratie en tips. Horeca professionals willen graag op de hoogte blijven van nieuwigheden op de markt zoals trends, kennis en product innovaties. Om hiernaar op zoek te gaan ontbreekt het hun meestal aan één ding: tijd. Tippr lost dit op met een app waarop leveranciers hun producten aan horeca professionals kunnen laten zien. Door te swipen kan een horeca professional razendsnel zien wat er te koop is, en bij interesse meteen een productsample aanvragen. Het is dus een soort tinder voor horeca ondernemers!

Omdat Tippr dit jaar is genomineerd voor de Columbus trophy moet dit uiteraard gevierd worden met bubbels. Dat worden dus de Grasecco Bruts van Feravino. Onze producten zullen ook in de Tippr app in de stand verschijnen en we zijn te zien op hun Grafitti Wall.


Wil je langskomen en heb je nog geen kaarten? Laat het ons weten, dan sturen we je een code toe.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.