Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Kroatische wijnbar op de Vakantiebeurs in Utrecht

Geplaatst op 16 januari 2020

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht verzorgt Croatiangrapes.com een wijnbar in het paviljoen van Croatia Full of life. Het is voor het eerst dit jaar dat er een wijnbar in het Kroatië-paviljoen is ingericht.

Op 15 januari is de aftrap al gegeven en was deze wijnbar de gezelligste Kroatische wijnbar van de hele wereld voor de vakbezoekers.

Tijdens de bezoekersdagen van 16 tot en met 19 januari kunnen alle bezoekers komen genieten van Kroatische wijn. Aan de wijnliefhebbers op de Vakantiebeurs is namelijk ook gedacht.

Er is een wijnroute uitgezet over de beurs die iedere dag tussen 15:00 en 16:00 langs Kroatië komt. Uiteraard kunnen de overige bezoekers daarna ook nog kennismaken met de markante Kroatische topwijnen van Vina Carić, Kabola, Feravino, PP Orahovica, Bolfan en Skaramuča.

Er zijn wijnen te proeven uit alle belangrijke wijngebieden van Kroatië. De bezoeker maakt dan ook kennis met de belangrijkste druiven van het land met klinkende namen als Graševina, Plavac Mali, Istarska Malvazija, Teran en Frankovka.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.